onsdag den 28. november 2007

Pakkekalender x mange & VALENCIA

Ja, måske er der lidt Kirsten Gro over mig. Når jeg gør noget, så gør jeg det ordentligt (læs: x mange).

Som jeg skrev i et tidligere indlæg så er jeg i år gået fuldstændig amok med pakkekalenderne:


Mine forældre og svigerforældre får én. Med gaver hver dag til alle, dvs. 24 gaver til hhv. min mor, min far, min svigermor og min svigerfar...


Min mand får også en i år. Her har jeg dog valgt at de dage hvor han skal på arbejde i december der får han 1 cola & 1 pakke cigaretter (sundt, ikke?!). Så det gjorde det lidt lettere...

Børnene får selvfølgelig også 24 pakker hver...Endelig så er der pakkekalenderen til mig selv. Som består af 24 små scrap-relaterede gaver. Dét glæder jeg mig til...

Det har været vildt mange gaver at holde styr på og få pakket ind - knap 200 stk. faktisk. Men ha' ikke ondt af mig, for jeg synes det er hyggeligt!!!

Og noget andet der er hyggeligt:

I morgen aften tager Morten og jeg til Valencia sammen med 4 andre - og de 4 er ikke vores børn men 4 voksne!!!

Det er bare en super hurtig tur vi tager - er hjemme igen lørdag aften. Men hvor bliver det dog bare helt vildt fedt....!!!!

3 kommentarer:

charlotte sagde ...

Jeg må altså tage hatten af for dig, Marianne. Det er da IMPONERENDE at du overhovedet kan finde så mange forskellige små pakker til alle de mange forskellige mennesker! Du er altså SUPER! :-)
Jeg grinede lidt da jeg så dine børns pakkekalendre. Sikke de ser "tunge" ud. Jeg røg fluks tilbage til min barndom, da jeg vågnede 1. december og mor havde hængt 24 små pakker op til min bror og mig. Hyggeligt!!

Rigtig god voksentur til Valencia - det lyder godt nok dejligt. HYG jer!! Og NYD det!

God dag til dig.

Majer sagde ...

Hold da op en masse pakker... og det ser bare så fint ud, når der ligger så mange samlet. Du må da være årets gavegiver i din familie ;-)

Rigtig god voksentur til Valencia :-)

Kirsten Gro sagde ...

Hold da op for en stak gaver! Godt gået.
RIGTIG god tur ud i det store samfund.