torsdag den 22. januar 2009

Slet ikke moderne....

Som skrevet tidligere så laver jeg (kun) kort for tiden. Da jeg for noget tid siden viste nogle kort herinde sagde Charlotte senere til mig, at det uden tvivl var kort i min helt egen stil.

Og nu hvor jeg har lavet en pæn stak så kan jeg nok godt se hvad hun mener. For når jeg scrapper er min stil jo over i de rene linier - og det viderefører jeg helt klart til kortene.

Så endnu engang må jeg vist bare acceptere at jeg laver det i min egen stil - og ikke som "moden" (er der en sådan?) ellers er indenfor kort...

Pga. årstiden (svært at få lys nok til at tage billeder) må I nærmest gætte jer til hvilke farver kortene i virkeligheden har!!!8 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Super flotte og enkle "Marianne kort"! Det er dejligt, at se du laver kort, det troede jeg aldrig vi fik dig lokket til hihi. Men du altså også gerne snart se at komme over din scrappers blok og få lavet nogle af dine skønne layouts igen! :)

Anne Bente sagde ...

sååååå nydelige kort du har lavet.

Linda sagde ...

Hey Marianne Godt nytår :0) Selvfølgelig har du din egen stil og det er sgu dejligt, for den er flot ! Rart at høre fra dig igen gamle tøs :0)

Netti sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen :) Det er nogle rigtig flotte kort. Jeg kan godt lide at de ikke er overpyntet..det giver ligesom ro.

Karin sagde ...

Du kan da helt klart lave kort, og stilen fornægter sig jo ikke bare fordi layoutet bliver mindre, og det er bare super godt at vi ikke alle laver det samme :-) så var det noget kedeligt at kikke omkring. Håber snart at se dig om tirsdagen igen! ;-)

Linda K. sagde ...

Meget smukke og enkle kort du har lavet, tak for kigget. :)

lam sagde ...

sikken nogle fine kort og det er da dejligt,at du er tror mod din stil.

Heidi sagde ...

rigtig skønne kort du har lavet ;o)