onsdag den 8. april 2009

New York og 94 kort...

Natten til søndag tog Michelle til New York en uge. Det er Ungdomsskolen der har arrangeret turen... man må sige at det er lidt sjovere end dengang man kunne vælge mellem latin eller maskinskrivning!!

Michelle har arbejdet hårdt (fritidsjob 3 gange om ugen og som barnepige når muligt) for at få råd til turen og hun har betalt alt selv. Ret sejt gået, synes jeg! Jeg håber hun har en fantastisk uge derovre...

_______________________________________


For ikke så lang tid siden fortalte Charlotte mig om Berit hvis søn er syg (læs mere her). Berit er lige for nylig startet med at lave kort som hun sælger. 2/3 af pengene går ubeskåret til Foreningen Cancerramte Børn.

Det rammer mig altid lige i hjertet når nogle gør noget godt for andre. Og det fik mig straks til at tænke på alle de kort jeg havde derhjemme og som jeg nok ikke ville få brugt. Så jeg tænkte - hvorfor ikke selv være med til at gøre en forskel for andre?

Så jeg sendte en mail til Berit for at tilbyde mine kort til hende... Og heldigvis var Berit med på ideen!

Her i påskeferien er jeg så gået kort-amok for at have en stor stak at sende til Berit. Hele 94 kort sendte jeg afsted igår!!! Nu håber jeg så bare at der er nogle der vil købe dem sådan at Foreningen Cancerramte Børn kan få endnu flere penge at gøre godt med...GOD PÅSKE !!

7 kommentarer:

Stinne sagde ...

Super initiativ - vi burde tilo crops og lignende alle lave mindst et kort hver som kunne sendes til sådanne formål - måske var det en ide. Sej tøs du har der...

Netti sagde ...

Jeg kender skam godt Berit :) Vores hund er købt hos hende for 2 år siden :) Super at du ville hjælpe hende :)

Jeg håber at din datter har en helt vidunderlig tur til New york. Selv skal min datter til Sahara i efterårsferie og sove hos Beduiner :)

Charlotte Ravn sagde ...

Hun er ligeså sej, som sin mor hende Michelle! Håber hun har haft alletiders skønne tur!
Hvor er det en smuk tanke du fik, at donere dine kort til et godt formål.

Berit Bilde sagde ...

Tak for kassen med de smukke kort. Jeg har allerede solgt de første 10 af dem idag. Det er stort og varmt af dig at hjælpe til.

Majer sagde ...

Hvor er det bare stort af dig!! Håber at hun får solgt dem alle, så børnene kan få gavn af pengene!!

Eva Dohn sagde ...

Hvor er det bare en god ide!

Engel sagde ...

Sikke dog en skøn gestus...Og sikke et initiativ...! Håber at datteren har en skøn tur til "the big apple" Det er ganske afgjort en oplevelse..!