søndag den 21. juni 2009

Still here....

(text in English below the pictures)

Ja, jeg er her skam endnu - selvom jeg ikke får brugt meget tid her i blogverden! Desværre får jeg heller ikke scrappet så meget. Tirsdagsmafiaen er begyndt at spørge bekymrende ind til mig :-) Men lysten er der bare ikke til at lave layouts. Aner ikke hvorfor, men jeg tror på at det lige pludselig dukker op igen.

Heldigvis får jeg dog lavet en masse kort. Jeg har jo aftalt med Berit at jeg laver kort til hende som hun så sælger videre. De sidste måneder har jeg lavet 300+ kort til hende - så det er altså ikke fordi jeg ligger på den lade side!!! Og jeg må sige at det er en god fornemmelse at have hjulpet Foreningen Cancerramte Børn med godt 3.000 kr. (og så kan jeg endda høre lydbånd mens jeg kreer kortene - det er en vind/vind situation!)

Når jeg scrapper (dengang jeg scrappede, ha!) er én af mine store inspirationskilder Ali Edwards. Jeg er vild med hendes enkle stil - det er nøjagtigt som jeg bedst kan lide det.

I denne weekend har hun forskellige give-aways (det har hun jævnligt). Bl.a. kan man vinde et fotokursus ved Susannah Conway. Hende kendte jeg ikke til før i dag, men hold da op jeg kunne godt tænke mig at vinde en plads på hendes kursus!

Så hermed kommer et par af de billeder jeg er allermest glad for, for tiden (de er forøvrigt også mine bidrag til fotokonkurrencen på Scrapsisters):

My kids by the ocean in Croatia. Love this photo!

The shadows of my family. Love this photo too :-)

I do not scrap much these days. For some reason I can't get to do layouts - I guess I have some sort of "scrappers block".

However I do produce a lot of cards. I have made an agreement with Berit that she sells the cards I make. For every card sold 10 Dkk (approx 2 dollars) goes to the Association for Children with Cancer.

The last couple of months I have made more than 300 cards - and I must say that it is a great feeling to do some creative while helping families in need :-)

When I do layouts one of my greatest inspirations are Ali Edwards. Love, love, love her style :-)

This weekend she has a Give Away with many great gifts. Oh I would like to be one of the lucky ones!

2 kommentarer:

Karin sagde ...

Det er dog en fantastisk himmel på det ene billede... super flot!
Kan godt forstå du gerne vil vinde et kursus hos hende der.. :-)
Ja, vi venter såændt på hvornår der går hul på "Scrappe" bylden ;-)

Netti sagde ...

Hold da op hvor har du lavet mange kort!! Det er jo helt vildt og imponerende.
Jeg håber da at du kommer igang med at scrappe igen :)