fredag den 5. marts 2010

Projekt 365 - uge 7 & 8

Her bliver det ikke til meget scrap for tiden. Men jeg hænger stadig i med at tage et billede om dagen - her kommer billeder fra uge 7 og 8:

15. februar: Michelle er model for Charlotte til hendes afsluttende prøve. Michelle kommer hjem med smukt opsat hår!
16. februar: Marcus bruger mandag og tirsdag i denne uge (vinterferie) på at være på badmintonskole i Lunderskov
17. februar: Michelle er på arbejde på Kolding Bibliotek og vi tager en tur derind. Michelle synes det er rigtig, rigtig pinligt at jeg tager dette billede af hende!!!
18. februar: Max spiller Wii og Morten hjælper ham med at hoppe (skihop) på det rigtige tidspunkt. Bemærk hans arm som er helt overtegnet med grøn tusch. Da jeg spørger ham hvordan det er sket svarer han: "Min arm lå lige ved siden af papiret og så kom jeg til at tegne på armen helt uden at jeg opdagede det..."
19. februar: Vi er hos Farmor og Farfar og spise. Charlotte og Bent (+ børn) er der også. Hyggeligt!
20. februar: Mille er blevet langhåret og skal have ordnet pels. Hun synes IKKE det er sjovt!!!
21. februar: Max og Malthe giver koncert :-)22. februar: Mikkel driller Marcus - og har taget vores prinsesse maske på imens "for man må ikke slå på piger"... Men hilledet viser vist tydeligt, at planen ikke helt holdte!!!
23. februar: Udsigten fra Mikkels værelse. Mon vi nogensinde får forår? Efter mere end 2 måneder med sne er det efterhånden svært at forestille sig!
24. februar: Max sover med armen om sin ven...
25. februar: Mikkel har hele ugen haft maske på i skole. Han synes det er hyggeligt og sjovt - mon han ender med at blive skuespiller?!!!
26. februar: Max er til fest på Skrænten. De skal også sove dernede og det klarer han helt uden at savne sin familie!
27. februar: Marcus er til klubmesterskab i badminton. Det bliver ikke til medalje i single, men i double får han og Anders en flot sølvmedalje.
28. februar: Mikkel bygger en LEGO fabrik - og endda en fabrik hvor man kan komme ind og se hvordan LEGO laves. FLOT!

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er det altså bare sejt, at du stadig får taget et billede om dagen :o)

Linda sagde ...

Altså Marianne det er og bliver en genial ide - bliv endelig ved for det projekt vil være guld vær fremover :o) Glæder mig til at de dig i weekend for du kommer vel ?

Heather Johnson sagde ...

Hello,
Just wanted to thank you for your kind comment on Family Volley. It made my day. Thanks for coming back, the "after party" will be just as fun.