søndag den 7. oktober 2007

Vandhund

Jeg har endelig fået færdiggjort et layout om vores skøre Cairn Terrier Mille. Faktisk startede jeg på dette layout til Scrap-a-Mania, så det er da vist også på tide at få det gjort færdig!


Teksten er ikke skrevet helt optimalt - det er svært at læse så lange linier. Men det var lige den måde jeg valgte at gøre det på denne gang :-)

De små "bølger" har jeg syet i hånden. Ja ja, jeg ved det godt - det er skørt!! Men jeg nyder faktisk at sidde med sådan noget. Også selvom først Tirsdagsklubben og senere "Kjøwenhavnerne" har stukket lidt til mig om det :-)

Overskriften har jeg forøvrigt skrevet ud på fotopapir så det fik samme glans som billederne. Så har jeg skåret bogstaverne ud - og derefter lagt 3d puder under. Som man lige kan ane på billedet herunder...

I aften skal jeg på kursus med mit arbejde - er først hjemme igen på torsdag. Så der kommer ikke noget nyt her på bloggen de næste dage :-)

* * * * * * * * * * * * * *

Info om ORD-konkurrencen

Info om ORD'et

Her skal du lægge dit link

8 kommentarer:

charlotte sagde ...

Sikke en herlig billedserie! Sjov lille historie om din vandglade hund - og herligt at du også har fået noget historie med om hundene fra dit barndomshjem.
Flot med den håndsyning. Det må have taget lang tid! :-)

Jeg håber det bliver et godt kursus med arbejdet! God uge til dig!

Linda sagde ...

Kan du have et godt kursus Marianne og få lært en masse. Det ser bare så fedt ud med de syninger. Jeg er også vild med din overskrift :-)

linda.k sagde ...

WOW hvor er det bare et super lækkert LO du har lavet. Er vild med opsætning, farver, syning, ... ja det hele! Er imponeret over at du har syet det hele i hånden. Det er da ikke mere skørt end at tegne doodler over det hele ;)

Christina / LaChris sagde ...

Hold da op et super lækkert LO !!!
10 piont du !!!
Elsker bare sådan en fotoserie...elsker hunde !
WOW !

Anne Thormose sagde ...

Rigtig godt med teksten der binder fortid og nutid sammen. Og sikke herlige billeder. ;o)

Charlotte Ravn sagde ...

Ih jeg sagde bare, at det var godt det ikke var sofapuder du kaster dig over med alt dit broderi hihi
Det er nogle vildt gode billeder af min lille ferie hund, hun er bare skøn! Super flot LO!

meltesen sagde ...

Super sødt - og endnu flottere irl.
Og glæd dig, Marianne - jeg har fundet den ultimative gave til dig - ved lejlighed... LOL

Majer sagde ...

Det ser bare så fedt ud med det du har syet. Var jo så heldig at være i selskab med dig, mens noget af det blev syet. Det ser knald godt ud!!