mandag den 25. februar 2008

ScrapQueen 2008 - 3. & 4. udfordring

Mit bidrag til Ibens 3. udfordring ser således ud:

Billederne er af vores 4 børn - alle da de var omkring 1 år gamle. Jeg er helt vilde med deres øjne (men jeg er nok heller ikke helt objektiv!).

Inspirationen til dette LO fik jeg fra sangen "in my daughters eyes" med Martina McBride. Du kan se og høre den her. Det er en fantastisk sang!

Her er teksten - som jeg her har ændret til "i mine børns øjne" i stedet for "i min datters øjne" :-)

4. udfordring havde jeg ret svært ved at komme igang med. Jeg valgte at lave det ekstra svært for mig selv ved at jeg kun måtte bruge de ting der var nævnt i konkurrencen - hverken mere eller mindre. Det betød bl.a. ingen overskrift og ingen tekst - to ting som jeg ellers ALTID har med på mine layout.

Layotet har min nevø (det er ham på billederne) fået til at hænge op på sit værelse...

Når nu jeg ikke "måtte" lave en overskrift så måtte jeg jo være kreativ. Derfor har jeg skåret "1-2-3" ud i selve billederne:
Jeg beklager at der ikke sker så meget på min blog for tiden, men min tid er ikke rigtig til det. Jeg vil ikke love at der kommer meget mere i den nærmeste fremtid! Men jeg vil love at jeg i løbet af de næste dage poster en gave-idé.... så kig med igen!

8 kommentarer:

piabau sagde ...

Rigtig fine loer, super ide med at skære ud i billedet

Karen sagde ...

Hold da op hvor er det Love LO med sangteksten bare flot! Rigtig fed fotobehandling og opsætning..og har du håndsyet tråden? Flot!

Susanne Meltesen sagde ...

Super, super skønne lay-outs, du har lavet...
Havde nok gættet, at det første var dit... ;o)

Karin sagde ...

Jeg var også overbevist om at det var dit LO med den lækre opsætning :-) bare fedt!!! Det andet Lo, ja der kan jeg kun beklage at man ikke kan se det IRL, hvor jeg er sikker på at det kommer meget bedre til sin ret. Super idé med at skære ud i billederne. Ses i aften ;-)

Linda sagde ...

Hvor er de fine begge 2, selv om jeg aldrig havde gætte det nederste LO var dit. Det må dælme have været svært og ikke skulle skrive noget tekst hvad?

Charlotte Ravn sagde ...

Hihi jeg ved hvor hårdt det må have været for dig, at undlade tekst og overskrift. Jeg synes det er så sjovt med de udfordringer du ind i mellem giver dig selv! jeg er helt vild med dit love LO, det er så flot med de næsten ens billeder af ungerne!

netti sagde ...

Hammergod idé at skære i billederne. Det må jeg da huske :o)

Anne Thormose sagde ...

Genial idé, at skære overskriften i billedet. Virkelig flotte layouts.