lørdag den 9. februar 2008

Total aktiv & maling af spejl

Jeg har været meget, meget aktiv i dag. Rengjort hus (dog ikke støvsugning & gulvvask - det er Mortens afdeling!), bagt 50 muffins + 80 pizzasnegle + 50 pølsehorn (Mikkel har fødselsdag i næste uge), tænkt over hvad jeg vil bruge til Multiscraps udfordring nr. 3 (ja, det krævede altså lige nogle tanker!), fået læst en smule - og lige nu er aftensmaden i ovnen.

Jeg burde vist have taget billeder i dag til Ibens foto-udfordring... og så ladet som om at dette er mit typiske aktivitets-niveau om lørdagen. Det er det ikke!!!

Jeg har også malet et spejl.... Ja altså ikke selve spejlet men rammen om det. Og så har jeg også forsøgt mig med at skrive på selve spejlet - det er faktisk blevet meget godt se billeder længere nede.

...Altså lige bortset fra at det er vandbaseret maling jeg har brugt, så det er nok ikke ret meget spejlrens den tekst kan tåle!!! Ja jeg ved det - men nu er tålmodighed altså bare ikke en dyd jeg besidder, så da jeg fik ideen skulle den selvfølgelig prøves af MED DET SAMME, også selvom jeg måske ikke lige havde det bedst egnede materiale ved hånden!!!

Teksten "velkommen" har jeg lavet ved at printe det ud på transparent - skære det ud - og så vupti havde jeg en skabelon. Malingen duppede jeg på.

Spejlet hænger nu i vores entré som en velkommen til de gæser, der måtte komme forbi.

Her er spejlet før - som det så ud lige da det var hjemtaget fra Søstrene Grene:Og sådan ser det så ud nu:

11 kommentarer:

Karen aka Lindse sagde ...

øj hvor ser det godt ud det spejl! Nyd aftenen og slap rigtig af - det er hårdt at være så aktiv hehe. Vi har fældet hele haven stort sit, mega hårdt..så nu står den på afslapning!

Karin sagde ...

Ser skisme godt ud. Ja i dag indbød det til aktivitet, med det fantastiske vejr vi har haft :-) Jeg var ude og fotografere solnedgangen, men ved ikke endnu hvor godt det blev. Længe siden den har været SÅ flot!

Anonym sagde ...

Tænk hvad man kan få ud af tingene fra Søstrene, det ser da bare godt ud. God idé med et velkommen på entréspejlet !
I dag valgte jeg min dag til timefoto til udfordringen... spændende hvad vi skal bruge billederne til.

Dorit sagde ...

Ups, jeg er altså ikke anonym, glemte blot at udfylde felterne....

netti sagde ...

Det er da blevet et superlækkert spejl. Med din humor troed jeg at du ville skrive. forringet billedkvalitet :o)
Puha hvor har du været aktiv idag - man får jo helt dårlig samvittighed.

Susanne Meltesen sagde ...

Super fedt spejl, Marianne - men det giver dårlig samvittighed at læse om dit aktivitetsniveau.

Har du forresten 37 timer i døgnet om lørdagen???

Majer sagde ...

Waow... sikke en forvandling spejlet har gennemgået. Det er utroligt hvad en gang maling kan gøre. Det ser rigtg godt ud :-)

Diana sagde ...

Pyh, bliver da helt træt af at læse om alt det du har lavet ;) Jeg har også lige selv været på den med alle de pølsehorn og pizzasnegle, men det forsvandt som dug for solen allesammen, da vi holdte Olivers fødselsdag !

Linda sagde ...

Jeg tror da lige vi skal lave en aftale om at man hyre dig når der skal være fødselsdag. Du har da godt nok været efektiv.... Og spejlet det er blevet super flot.

rnielsen79 sagde ...

Det er bare så skønt, når man får bagt en masse. Men det er nok hurtigt væk under sådan en børnefødselsdag. Sejt spejl. Og hvis du nu gemmer skabelonen, så er det jo hurtigt at farve op igen. Vi kan jo ikke have, at du skal få angst for at rengøre spejle :-)

Else Slipsager Petersen sagde ...

flot spejl du fik lavet - men PUHA føler mig helt doven over alt det du nåede. Og så var jeg endda oppe kl. 6.