lørdag den 13. september 2008

Orkanen Ike og et par gamle layouts

Mens jeg skriver dette er orkanen Ike på sit højeste omkring Galveston Island/Houston området i USA. Jeg følger nøje med i nyhederne om denne orkan, for min gode veninde Amy bor i Houston.

I nat dansk tid skrev hun til mig at de havde det fint og var klar til at holde picnic på gulvet derhjemme (de bor ikke i det område der skulle evakueres). Hendes søn på 3 år var meget spændt på om elektriciteten mon ville forsvinde, for så skulle han bruge sin lommelygte!

Hvis I ser nyheder om Ike vil I helt sikkert se billeder fra Galveston Island. Det er dén by/ø som de lige nu regner med vil blive ramt allerhårdest.

Michelle, min mor og jeg var der for 3 år siden - og det kom der et dobbelt layout ud af (faktisk lavede jeg et helt USA album ud af vores uges ferie derovre!).

På billedet til højre står min mor og min datter ved den dæmning, som normalt sikrer byen mod vandet. Denne dæmning viser nyhederne også billeder fra nu - og selv inden Ike var på sit højeste stod vandet så højt, at bølgerne slog over kanten foroven. Helt vildt!

En teknisk note: Da jeg lavede disse layouts for snart 3 år siden fik jeg ikke limet de små billedfelter til højre ordentlig fast. Så efter 1 års tid var der nogle af dem i nederste højre hjørne der løsnede sig og ligesom "faldt ned". Jeg var så vild med effekten ,at jeg har ladet dem være som de er....!!!

Endnu en teknisk note: På Scrapsisters var der fornyligt en udfordring fra Silje om at bruge noget fra naturen på sit layout. Jeg var ikke med i udfordringen (får ikke scrappet for tiden!) - men tænkte at jeg en dag ville prøve det.

Det var først i dag da jeg fandt dette gamle layout frem at jeg kom i tanke om, at jeg faktisk allerede HAR prøvet det - her hvor jeg har brugt nogle af de konkylier vi fandt på stranden dén dag!

7 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det er et super fedt LO med foto-firkanterne og du har ret - effekten bliver bestemt ikke ringere af at de er "faldet ned" i hjørnet..tværtimod!! :-)
....kom han så til at bruge lommelygten den lille fyr ?? ;)

Charlotte Ravn sagde ...

Uh jeg håber ikke det bliver så slemt, som de siger! Hørte i går, at det måske bliver den værste orkan i 50 år i det område! Kan godt forstå, at du er bekymret for dine gode venner derovre!
Layoutet er bare stadig lige så lækkert, som det var da du lavede det for 3 år siden, jeg kan godt huske det ! Jeg er vild med mosaikken og du har da ret i at det bare er en ekstra detalje, at de er faldet lidt ned nogen af dem!

Karin sagde ...

Ja jeg kan godt huske de LO´s, og det er en super idé at lade være med at lime lapperne på igen ;-) De orkaner er noget møj.. godt vi ikke bor der hvor de hærger !

Anne Bente sagde ...

åhhhh, det må ikke være rart at bo der.men sådan er jo vilkårene der, men man tænker meget på det når man hører om det når man har venner eller familie der.
super flotte loer du har lavet også .

Eva Dohn sagde ...

Forfærdeligt med de naturkatastrofer!

Men flot layout og super effekt med firkanterne :o)

Netti sagde ...

Sikke et flot layout selv om det er 3 år gammelt. Det giver en fed effekt med de brikker der er falden ned.
Je ghåber at dine venner har det godt.

Dorit sagde ...

Neeej, er det dig som i sin lavede det LO med firkanterne, jeg har faktisk tit tænkt på det som et af de mest geniale LO'er, jeg har set i min scraptid. Nu husker jeg, det er dig ! Det er simpelt SÅ godt lavet.