onsdag den 11. marts 2009

Din donation kan være lig med Bazzill til dig...

Kan du li' Bazzill og vil du gøre en god gerning i dag? Så læs videre....

Via en blogrundfart for efterhånden længe siden kom jeg forbi Shelbys blog. Siden er jeg blevet fast læser og vi har af og til udveklslet emails.

Shelby har haft kræft og har på sin blog beskrevet hendes vej igennem behandling osv. Hun har en skøn humor (masser af ironi) og det er altid sjovt at læse hendes indlæg.

Efter endt kræftbehandling er hun begyndt at løbe og hun løb fornyligt en ½ marathon. Inden hun blev syg havde hun aldrig løbet, så det er ret sejt gået!

Lige nu er hun igang med at samle penge sammen til kræftforskning. Hun har sammen med nogle venner valgt at bruge et kommende ½ marathon til at gøre opmærksom på indsamlingen.

Men nu (og nu bliver det virkelig spændende!) kobler hun også indsamlingen sammen med produkter fra det fantastiske firma, hun arbejder for...

Hun er nemlig designer ved Bazzill :-)

Og nu kan du få del i alle de ting, som hun via sit firma har samlet sammen.

Blandt alle dem der donerer til hendes indsamling vil der nemlig blive trukket lod om en kæmpe pakke af alle mulige fede, fede Bazzil ting (se detaljer på hendes blog).

Det vil sige:

1) Du donerer et beløb (du bestemmer selv hvor meget) via dette link (til højre på siden)
2) Du lægger en kommentar til Shelby på hendes blog
2) Du er med i lodtrækningen af en kæmpe pakke med diverse lækre, lækre Bazzill ting

Deadline er 15. marts....

1 kommentar:

shel7by sagde ...

Awe Marianne, you're too nice. Thank you so much. You're my best friend I have never met. Someday, right? I hope so. Thanks again. Love to you.