torsdag den 17. januar 2008

Mit idol? Det er da SuzziQ...

Den første udfordringMultiscrap var en kæmpe udfordring for mig. Dels fordi der skulle bruges glimmer - hvilket ikke er noget jeg normalt bruger. Og dels (mest) fordi jeg simpelthen ikke vidste, hvem jeg skulle lavet layoutet om...

Der er mange stærke kvinder rundt om i verden som jeg beundrer - men at pille én ud, det kunne jeg ikke.

Da jeg sad til tirsdagsscrap og "jamrede" lidt over dette, så hentede Charlotte på et tidspunkt et billede af sig selv, smed det over til mig og sagde "her - du skal da selvfølgelig scrappe om mig".

Det grinte vi meget af, og det var så det... troede Charlotte!

For sådan en udfordring kan jeg ikke lade gå fra mig. Jeg besluttede straks at mit layout selvfølgelig skulle omhandle hende!!!

Det kom der dette resultat ud af. Og selvom det til at starte med blev lavet sådan lidt for sjov, så ER jeg faktisk stor fan af Charlotte - både scrapmæssigt og menneskeligt. Og der er intet på det layout, som jeg ikke mener :-)En ekstra sjov krølle på historien: Da alle bidragene i konkurrencen blev lagt ud på nettet, var der virkelig mange flotte bidrag. Men ét bidrag ramte min smag allermest, og det fik min stemme.
Om aftenen fandt jeg ud af, at det var Charlottes bidrag jeg havde stemt på!!! (Selvom vi scrapper sammen hver uge og er de bedste venner, så havde jeg ikke på forhånd set hendes layout. For vi er nemlig også konkurrencemennesker, og kunne ikke drømme om at vise hinanden vores bidrag inden tid!!!).
Så det understreger jo bare, at jeg er vild med det hun laver :-)

12 kommentarer:

Karen aka Lindse sagde ...

Arj hvor sjovt at du stemte på Charlottes bidrag? Nogen hints til hvordan hendes så ud? :) Fedt at du er med, jeg blev hænget af pga tidsmangel i FØRSTE uge..pinligt hihi!

Charlotte Ravn sagde ...

Ja der tog du godt nok fusen på mig Marianne, jeg var ved at falde ned af stolen af grin da jeg så dit LO, tænk hvad en lille uskyldig spøg kan udvikle sig til!
Jeg griner stadig, men jeg er også utrolig rørt over både layoutet og det du skriver her! Næste gang jeg får et anfald af lavt selvværd og tror ingen kan li' mig og det jeg laver, vil jeg bare gå ind og læse dette indlæg!
Tuder lige lidt.....TAK! Du er guld værd at kende!!

Susanne Meltesen sagde ...

Du er simpelthen så sjov, Marianne. Og det er så pisse skægt, at du tager den spøg op og scrapper billedet.

Jeg har dog lige et lille men: Hvorfor har du ikke syet på dit LO???

Jannet sagde ...

En sjov historie om hvordan dette layout kom til "verden".

Susanne sagde ...

Det er virkelig sjovt at tjekke hvem der har lavet hvilket LO og læse historierne bagved. Jeg havde ikke gættet at dette var lavet af dig . Flot layout.

Linda sagde ...

Jeg sidder sq da også og bliver helt rørt over hvor søde i er ved hinanden. "Altaå dig og Charlotte"
Det er et flot LO

Karin sagde ...

Jeg var nu ikke ret meget i tvivl om at du ville gøre alvor af at scrappe det billede ;-)
Sjov historie med din egen stemme. Verden er jo lille :o)

Charlie sagde ...

Hvor er dit bling lækkert og super ide - ja hun er helt fin hende SuzieQ - og det er en skøn effekt med de små strimler a la Andy Warhol du har nederst. Imponeret over de mange forskellige måder jeg kan se I har løst udfordringen på.

Christina / LaChris sagde ...

He he hvor morsomt ! Godt gjort !
Og det er bare et superfedt LO.

lam sagde ...

total sjov ide og tænk sig min datter troede først at det var charlotte selv ,der havde lavet det. Så måtte jeg lige fortælle at det troede jeg nu ikke det var.
Super flot og kanon hylst til en veninde

Karen aka Lindse sagde ...

En lidt off topic kommentar :) Men susede lige forbi den her blog og kom sådan til at tænke på dig!
http://onelittleword.typepad.com/olw/

Men den kender du måske? :) Ha en go lørdag!

netti sagde ...

Superflot layout. Det er lækkert enkelt og alligevel med mange flotte detaljer. Glæder mig til at se hvad du finder på til næste udfordring :o)