søndag den 13. januar 2008

Modig søn og masser af glitter...

I går holdte vi fødselsdag for Marcus. Vi var i god tid, for han har fødselsdag i juli, dvs vi holdte den ½ år i forvejen eller var det mon ½ år forsinket....

Drengene i familien er Brøndby fans. Jeg ved meget, meget lidt om fodbold, men jeg ved at Brøndby klarer sig meget dårligt i år (og sidste år!).

Ikke desto mindre holder husets drenge ved, og fødselsdagen i går blev holdt med netop Brøndby som tema. Også selvom stort set resten af klassens drenge holder med FCK.

Det er modigt gjort af en 10-årig, synes jeg... og tegn på, at han er en ægte fan!!!


I dag har jeg færdiggjort mit bidrag til Multiscraps udfordring. Det var en sand udfordring for mig! Jeg havde nemlig meget svært ved at finde ud af hvem mit LO skulle omhandle - og jeg havde endnu sværere ved at bruge glitter. Som Michelle sagde til mig, da hun så det færdige LO: "Mor, det er da noget helt andet end det du plejer at lave"...

Men det endte med at jeg havde det rigtig sjovt med at lave det - og hold da op hvor jeg fik brugt glitter!!! Her er et lille hjørne af mit underlag (tro mig, resten af skrivebordet, gulvet, min arbejds-pc, mit tøj osv så også sådan ud!!!):

4 kommentarer:

Karin sagde ...

Ja, det viser at Markus er en stærk dreng... sejt gået :-)
Jeg glæder mig til at se dit LO i udfordringen. ALLE som jeg kender har skrevet at de har svært ved at bruge glitter/bling, så det skal blive spændende at følge jer.

Charlotte Ravn sagde ...

Han er en sej knægt ham Marcus, men hvordan kan han blive andet med den mor? ;)
Godt det ikke var hjemme hos mig du lavede det glimmer LO sådan som du har griset!!
Glæder mig til at se det og alle de andre bidrag, jeg tror vi var mange som blev sat på lidt af en opgave!

Jannet sagde ...

Det billede med glimmer kunne ligegodt været taget hjemme
hos mig :-)

Linda sagde ...

Det er da vist godt jeg sprang det glitteri over, for det sviner helt vildt :-) Jeg glæder mig til at se alle jeres bidrag. Sej gut ham Marcus.