søndag den 6. januar 2008

Nytårsinterview - Michelle

Traditionen tro (har gjort det i 3 år nu...) interviewede jeg børnene nytårsaften.

Det er lidt sjovt med de interview, for børnene brokker sig når jeg kommer og stiller dem spørgsmålene. Men de synes alligevel det er ret sjovt at kigge tilbage på de tidligere års interview...

Så jeg insisterer på at fastholde traditionen, selvom det sker med rullende øjne :-)

Nedenfor er layotet med interviewet af Michelle.

Lige en speciel besked til Diana: Læg mærke til næst-nederste spørgsmål/svar! Aner ikke hvor hendes ønske stammer fra, men det er noget med at hun gerne vil være diætist for alle de kendte... Hvis hun fastholder ønsket så kan det være jeg på et tidspunkt kommer med et praktik-ønske til dig ;-)


9 kommentarer:

Karen aka Lindse sagde ...

Det er altså bare en super ide! Total festligt LO :) Go søndag!

Anne sagde ...

Hvor er det altså bare et fantastisk flot Layout. Kanon ide at medtage sms'en, og en rigtig god måde at huske på :-)

rnielsen79 sagde ...

Hvor er det en super god ide. Kunne du ikke tænke dig at skrive lidt om, hvorvidt dine spørgsmål har ændret sig igennem tiden? FIk de f.eks. færre spørgsmål da de var yngre? Ændrer du spørgsmål hvert år, eller er de gengangere? Kunne godt tænke mig at gøre noget lignende til drengenes fødselsdagsalbum. Vil rigtigt gerne se nogen flere af dine spørgsmål.
Tak for skøn inspiration

Majer sagde ...

Er vild med de interviews du laver med dine børn. Det er virkelig en god tradition. Sjovt at følge udviklingen på den måde. God detalje med teksten inden i blomsten.

Diana sagde ...

Woohooo, GODT VALG med diætist !!! Det kan jeg godt forstå at hun gerne vil, og skal det være for de kendte er der måske også ligefrem penge i det !

Jeg er så meget nødt til at lifte de spørgsmål og udsætte mine børn for dem ! Bruger du de samme hver år ???

Charlotte Ravn sagde ...

Ih jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen...FANTASTISK ide! De bliver helt sikkert glade for de layouts engang, når de bliver voksne!

Christina / LaChris sagde ...

Det var da en skøn tradition !!! Og sikken et godt billed af Jer 3 !

Betina Olesen sagde ...

Kan godt huske at du har nævnt at du gjorde det engang.... det skulle man lige have fundet på da de var små.

Men rigtig flot LO, og et rigtig godt foto af jer. Synes at det ser rigtig godt ude med de spørgsmål/svar pinde, og sjovt med foto af mobilhilsen. Mange ideer at lifte.

Hygge fra Betina

Linda sagde ...

Det er super med dine interviews, jeg er vild med den ide. Det kunne være man skulle begynde når man får børnebørn engang. Så har man det fra start. Det kunne jeg godt have tænkt mig. Flot LO - og godt tænkt den med mobilen. Vil gerne lifte den :0)