onsdag den 16. april 2008

Keep it simple???

Jeg scrapper helt anderledes en jeg plejer for tiden. Det kan måske ikke ses på mit output (???) men processen er anderledes for mig - jeg bruger nemlig ikke min pc så meget.

Dels fordi jeg scrapper en masse gamle, allerede-fremkaldte billeder (og dermed ikke kan ændre størrelse osv. som jeg ellers altid gør inden jeg selv printer billederne). Dels fordi vores familie-pc konstant er optaget af børnene (må vist snart ud og investere i en mere - altså ikke et barn mere men en pc mere!!), så jeg skriver en del i hånden for tiden. Ikke af lyst men af nød!!!

Jeg havde mange billeder vedrørende Michelle og Eye-Q, og jeg ville gerne bruge mange af dem. Derfor valgte jeg at beskære billederne kraftigt så kun det mest væsentlige kom med. Og ja - det næstøverste billede ER dårligt, også i virkeligheden. Men det var det eneste billede Morten tog af Michelle den dag, derfor skulle det selvfølgelig med...


Titlen er helt almindelige chipboard bogstaver som har fået en omgang glimmer for at give lidt "glamour" til layoutet:

Efter at have brugt timer (næsten, ihvertfald) på at skrive teksten så blev jeg utålmodig efter at få det hele "klasket sammen". Jeg brugte derfor en lim som IKKE var usynlig (det troede jeg den ville være...) - derfor kom der også lige nogle brads på.

Man kan stadig se limklatterne, men nu synes jeg jo at perfektionisme er stærkt overvurderet, derfor bliver det som det er:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Jeg har lavet endnu et layout som er super enkelt. Denne gang om Mikkel og nogle af hans guldkorn. De er alle sagt i december 2006 hvor også billedet er fra:


10 kommentarer:

Karen sagde ...

"Computermangel lærer nøgen kvinde at scrappe anderledes" :) Men hold da op hvor du scrapper flot, jeg er såå vild med billed opsætningen på EyeQ layoutet - det skal liftes! Glæder mig til jeg engang også kan lave et guldkorns LO - det er bare for nuttet! Forresten, så er jeg også tilhænger af non-perfektionisme klubben, så du er ikke alene :)

Susanne Meltesen sagde ...

De er super, super flotte, Marianne...
- og lækkert med noget håndskrift, selv om du ikke er for vild med det... ;o)

Og perfektionisme er, som du skriver, STÆRKT overvurderet... ;o)

Charlotte Ravn sagde ...

Ja du har da ret! Ud med perfektionismen og ind med limklatter, stavefejl og skæve vinkler ;)
Super flotte layouts begge to og dejligt, at du også kan scrappe uden brug af pc'en! Synes også i skulle få endnu en pc, i stedet for flere børn lol
Jeg er helt færdig af grin over Mikkels "guldkorn" især den med farmor !!

troll13 sagde ...

De er bare super flotte dinne LO'er, super flot opsætning med de smalle billeder. Og ja, det er fantastisk at huske alle de sjove ting som børn siger ;o)

Netti sagde ...

Du skal da ikk eklage over at du skriver i hånden. Det ser enormt flot ud.
Sikke en oplevelse det har været for Michelle at møde EyeQ - superfedt at scrappe om det. Dit layout er så flot.

Hihi sikke mange gode guldkorn han kom med - godt du ikke blev en farmor så han har sin mor endnu :o) Superherligt layout og ja hvorfor blev han lavet så fræk?? hihi..

Linda sagde ...

Det der kommer fra din hånd er altid flot Marianne, begge LO er kanon flotte. Faktisk gik jeg forbi dig på Convention hvor du sad og skrev i hånden, og jeg tænkte. Hvorfor faen bruger hun PC'en med den håndskrift. Skønne guldkort farmor:0)

Karin sagde ...

Flotte layouts, især eyeQ er jeg vild med. Det anderledes billede format og enkeltheden er super... enkelt men ikke FOR enkelt ;-)

piabau sagde ...

Det er nogle super flotte loer, det øverste er kanon, ser godt ud med måden du har beskåret billederne på

Majer sagde ...

Hihi nogle skønne guldkorn fra Mikkel, det fik da smilet frem fra morgenstunden :-)
Har kigget en del på det øverste LO. Syned det er en god tekst og at det er en fed måde billederne er beskåret og placeet, men jegkunne ikke lade være med at tænke " hvor fanden er resten af det, der skal sidde på den store tomme plads". Hihi... synes bre ikke at du plejer at have så meget "tomt plads" på dine LO's.

Dumuro sagde ...

See Please Here