søndag den 6. april 2008

Weekendens køb

Jeg fik købt nogle gode ting til convention. Bl.a en hel masse Bazzil hos Unik Hobby (ELSKER Bazzil!), papir, "dims & dutter" osv. Men jeg købte også nogle rigtig smarte ting som jeg lige vil vise her.

Jeg købte bl.a. denne mappe som jeg bare ikke kan huske navnet på! Pillede selvfølgelig klistermærket af allerede i Ryslinge... På billedet er den åben så man kan se alle 8 lommer, men den kan lukkes sammen så den fylder ca. 30 x 30 cm. Lommerne er meget rummelige og kan have de lidt større "dimse-ting" som ikke kan være i alle de andre smarte beholdere.

Jeg købte min hos Paperfarm:


Jeg købte også en mini Tote - ikke til mig selv men til mine 2 yngste børn, Mikkel og Max. De skal dele den til deres tusser, jeg håber (måske lidt optimistisk!) at det vil hjælpe dem til at holde lidt orden!

Jeg købte den selvfølgelig i den model som matcher MIN tote:

Sidste gode køb jeg vil vise her er disse plastik lommer som jeg købte hos MultiScrap. Især er jeg glad for lommerne i 6x12 - jeg har ikke scrappet i det format endnu, men nu er der ingen undskyldning for at udsætte det!

Jeg har tænkt mig at sætte 6x12 lommerne i mine almindelige 12x12 albums - sådan at der er forskellige sidestørrelser i albummet. Ganske som Karen har vist på sin blog:6 kommentarer:

Mutte sagde ...

Sikken nogle lækre indkøb du fik gjort.

Majer sagde ...

Hey, tak for total hyggeligt selskab... igen igen... ;-)

Anne Thormose sagde ...

Lækre indkøb - mappen med lommer er fra Cropper Hopper og hedder 8 pocket scrapbooking organzier. ;o)

Mini-toten er bare et hit hos mine piger. Charlotte bruger sin til tuscher og Emma sin til scrapsager. Altid lidt sejt at have nogle af de samme ting som mor, bare i ens egen størrelse. ;o)

Charlotte Ravn sagde ...

Nårh hvor ser de stolte ud med deres tote, de 2 små vildbasser!

netti sagde ...

Sikke en masse flotte ting du har købt. den der med alle rummene ser enormt smart ud..

maria sagde ...

Sikker en masse skønne ting du har købt :0)