onsdag den 23. april 2008

Udfordring nr. 7

Fik i går til tirsdagsscrap påbegyndt og færdiggjort mit bidrag til Ibens 7. udfordring. Men ak - jeg har netop opdaget, at jeg ikke lever op til reglerne, idet jeg ikke har valgt at bruge de 2 billeder jeg selv er med på :-)

Sådan går det når man ikke læser tingene grundigt - og heldigvis opdagede jeg det da selv (lige) inden jeg sendte ind!!!!

Men så kan jeg jo vise det her i stedet! Jeg har valgt at lave et layout om min søns 6 år fødselsdag - derfor overskriften "fødselsdags-tid".


"Fødselsdags" har jeg printet direkte på det hvide karton. "Tid" har jeg håndskåret først i hvidt karton og derefter i sort (som matte). Derefter er det påført med skum-puder:

Ovenpå billederne har jeg sat et hjemmelavet overlay - et ur printet på transparent. Uret er med vilje lavet rimelig enkelt da det jo ikke skulle tage fokus fra de underliggende billeder:


9 kommentarer:

Karin sagde ...

Ser bare godt ud Marianne :-) og er der ikke noget med at du har en A3 printer?? ;-)

Karen sagde ...

genialt det med uret!! Virkelig fed ide :)

Charlotte Ravn sagde ...

Ejjjj øv Marianne, det opdagede jeg slet ikke i går, at du havde glemt de 2 billeder af dig selv :( Nå, men under alle omstændigheder er det et vildt flot LO du har lavet og imponerende, at du fik plads til 7 bileder uden beskæring. Jeg er vild med uret på overlay'et! Du får min stemme ;)

piabau sagde ...

Synd at du ikke kan deltage, det er et super flot lo med fine detaljer

Netti sagde ...

hvor er den ellers superflot lavet. Superfed idé med uret og jeg er vildt imponeret over at du har siddet og skårte ordet tid ud 2GANGE!! Men superflot lavet og ærgeligt at du ikke fik dig selv med.

Anne Thormose sagde ...

Ej, hvor er det bare for lækkert et layout. Træls, at du lige havde overset det med billederne af dig selv, for du ville have fået min stemme. ;o)

Anne Bente sagde ...

wawwww det var dog utrolig flot,flotte detaljer :)

LindaS sagde ...

Det med uret er godt gået - flot layout - ærgeligt jeg ikke må stemme.

Susanne Meltesen sagde ...

Det er vildt flot, Marianne...
- du får også min stemme, selv om hverken LO eller jeg er med i konkurrencen... ;o)

Se - een af grundene til, at der ligger en award til dig på min blog...