torsdag den 19. juni 2008

En ny og smart idé - eller bare håbløs, gammeldags scrapbooking??

Da vi havde været på ferie for 2 år siden startede jeg (selvfølgelig) efterfølgende med at lave et 30x30 album om turen. Men... albummet er aldrig blevet færdigt.

Derfor var jeg ret sikker på at jeg i år IKKE skulle lave samme fejl - istedet havde jeg et mini album i tankerne.

Men så den anden dag så jeg at de i Brugsen havde disse album til omkring 25 kr. Og så fik jeg en idé!

Jeg tager simpelthen albummet samt noget lim med - og så klistrer vi minder ind i albummet efterhånden som dagene skrider frem. Jeg håber at jeg på denne måde kan få børnene involveret... (lad os nu se!). Og under alle omstændigheder kan jeg ihvertfald få min egen dagbog (jeg skriver altid ferie-dagbog) indarbejdet i albummet.

Billederne fra de enkelte dage kommer så ind efter vi er kommet hjem.

Tænk sig - jeg syntes faktisk selv det var en ret smart idé jeg havde fået :-) Altså lige indtil det slog mig, at i virkeligheden er dette slet ikke en ny-skabende idé. Men mere en "gå-tilbage-til-hvordan-scrapbooking-oprindelig-var-dvs-ret-simpelt-og-uden-papir-og-dims" bog!!!

Så hvad siger du - er det nytænkende eller bare mig der går "tilbage til rødderne"?!!!!

Forsiden til albummet lavede jeg i tirsdags - resten af siderne er stadig helt sorte - men når ferien er slut skulle de gerne være fyldt med minder...


14 kommentarer:

Diana sagde ...

Tja, mon ikke det er lidt som dengang det startede ;) Men det er vel ligemeget, bare det virker for jer og idéen er jo super !
Jeg ville aldrig få lavet sådan et album, for vores ville være meget ensidig; så badede vi, så spiste vi, så badede, så spiste, så sov vi x 14 dage, hehe
RIGTIG god tur, når I engang skal afsted

Christina / LaChris sagde ...

Tilbage til rødderne...må det være. Det bliver spændende og se, om det virker efter hensigten...altså, om ungerne er med på ideen (som jeg synes er rigtig god!). God tur til Kroatien...når i engang tager afsted.

Karin sagde ...

Super idé, glæder mig til at høre om den så fungerede efter hensigten og om der bliver plads til billederne :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Marianne du er håbløst gammeldag hihi...nej pjat det er da en super ide! god ide, at prøve at få ungerne med i det!

Helle sagde ...

Tja gammeldags eller ej... så synes jeg det er en rigtig smart ide... for når man kommer hjem er det måske ikke alle detaljer man husker... Glæder mig til at se resultatet.

Knus Helle
(tobiaskristian)

Majer sagde ...

Det er da total gammeldaws!!! *LOL* Det var jo sådan noget jeg lavede da jeg var i Zambia og Namibia. Men dermed ikke sagt, at det ikke er en genial idé :-)
En dag jeg kommer ned i gemmerne, skal jeg prøve at tage nogle billeder af min meget orange scrapbog fra Zambia. Det er kun "scrap".

Linda sagde ...

Lige meget om det er gammeldags eller ej - bare det virker og man kan holde styr på dage og hvad man har oplevet. Så er det sq da en knald god ide' Lidt sjove kommentar fra Jeres unger vil da også give lidt "ord kløveri " Ha Ha

Kirsten Gro sagde ...

Rigtig god ide. Måske et lidt tumpet spørgsmål, men er det ikke lidt usmart med sorte sider, til alt det som du vil skrive? Men måske har du tænkt dig at tage en blok med?

Netti sagde ...

Under alle omstændigheder er jeg spændt på resultatet :o)

Susanne Meltesen sagde ...

Håbløs gammeldags eller ej, så er det en vild go' idé.

Jeg må da også have en med på ferie - og så er det da en fantastisk go' undskyldning for at have scrapsagerne med... hihi

Charlotte Ravn sagde ...

Du har fået en award, kig ind på min blog:)

LindaS sagde ...

Supergod start på feriealbummet - glæder mig til at se det færdigt.

lam sagde ...

back to bacis...men det er der da ikke noget galt i. jeg synes det er en genial ide gammel eller ej

Anne sagde ...

Jeg synes det er så god en ide, at jeg gjorde det samme da vi rejste til Bulgarien, et par dage efter jeg læste dit indlæg. Nu er jeg så tilbage fra ferien, og kan konstatere - som Diana nævner - at der står: Så badede vi, spiste og gik i seng x 8 dage - mere eller mindre... Men ideen var god!!!