fredag den 8. januar 2010

Ugens historie - uge 1

Her er så ugens historie. Lavet hos Charlotte i tirsdags - så indtil videre opfylder jeg mit nytårsønske. Så langt, så godt!

Jeg har også en tanke om i år at være med i project 365. Dvs. tage et billede hver dag, hele året. Jeg ved ikke om jeg kommer til at fuldføre, men indtil videre har jeg da fået taget billeder hver dag. Så langt, så godt! Jeg har en idé om at lave digitale layouts med billederne, og så tilsidst få printet en årsbog. Meeen - lad os nu se... jeg har endnu ikke styr på at arbejde i Photoshop Elements, så det er en stor udfordring jeg giver mig selv - jeg må se om tiden kommer til at række til det :-)

Ugens historie, værs'go:


skitse fundet hos Scrapsisters - lavet af Slipsager. Tak!

Tekst:
Marcus begyndte i efteråret at spille badminton. Al sport fanger jo ham, så dette var bare endnu en god udfordring for ham, selvom han også stadig spiller både golf og fodbold. Jo mere sport, jo bedre!!!

Badmintonklubben i Lunderskov er vokset voldsomt de sidste par år. Jeg ved ikke hvor mange medlemmer der er, men jeg ved at antallet er mangedoblet, og at der i vores hal slet ikke er baner nok til deres træning (får vi mon snart en ekstra hal?!).

Dette er ikke mindst takket været en formand som har nogle stærke visioner for klubben. Der arrangeres ture for spillere og familie (sidste år var de på Bornholm) og til stævnerne i Lunderskov er der både sørget for sund mand og net-café i hallen.

Det lyder som små ting, men det gør en kæmpe forskel og gør at klubben fremstår meget professionel. Facinerende - og inspirerende for de øvrige klubber i byen!

Allerede kort tid efter Marcus startede var han til sit første stævne. Han spillede double med Anders, og det var simpelthen så hyggeligt at sidde sammen med Ninna & Kristian og se vores drenge spille sammen.

Billederne er fra deres 2. stævne sammen. Det var i Gesten mellem jul og nytår 2009.

De vandt sølv - godt gået, drenge!

4 kommentarer:

Else Slipsager Petersen sagde ...

Godt Nytår til dig og din familie.

Hvor er det bare et flot LO. Er vild med brugen af sort/hvide + farvede billeder. Og borden af mønsterpapir er helt genialt.

Marianne sagde ...

Flot Lo - og jeg kan bare SÅ enormt godt li' de der små kommentarer, som du laver i paranteserne. Det er super-godt - og gør det hele mere humørfyldt :)

Linda sagde ...

Hej Marianne og godt nytår til dig også. Som altid ryster du lige en "go historie ud af ærmet" og det er altså det der skal til på et perfekt LO. Jeg er vild med den bordt du ar lavt hen over. Har du fået en A3 printer eller er det snyd? Jeg ved jo du gerne ville eje en.

Charlotte Ravn sagde ...

Det ser vildt godt ud med de små lapper og så er du jo en fantastisk historie fortæller.