tirsdag den 19. januar 2010

Ugens historie - uge 3

Denne gang handler ugens historie om dengang jeg gik på Handelsskole. Det var et vildt år :-)
Posted by Picasa

Jeg har visket ansigter og navne ud på alle undtagen på mig selv (sikke jeg så ud!)

Tekst:
Jeg gik på handelsskole i Ribe et enkelt år (1988/89). Det var et år fyldt med fest og ballade! Vi var i starten af skoleåret på en "ryste-sammen-tur" til et feriecenter ved Vesterhavet. Jeg er ikke helt sikker på at det var særlig sjovt for de øvrige gæster mens vi var der! Og jeg er da slet ikke sikker på at det for lærerne var særlig sjovt at have os med ude på virksomhedsbesøg...!
I løbet af året var der mange fester. Jeg husker især en handelsskolefest som blev holdt i Varde. Så vidt jeg husker var det en sportsdag hvor flere forskellige skoler deltog og hvor der så var en fest om aftenen. Under festen gik jeg på et tidspunkt udenfor og så nogle fyre der var ved at komme op og slås. Jeg tænkte, at det måtte jeg hellere stoppe (eller også tænkte jeg ikke!) så jeg gik hen og lagde mig imellem. Resultat? Uden varsel nikkede den ene fyr mig en skalle!!!
Næste dag var min æse lidt skæv og jeg tog derfor til lægen. Næsen var brækket!
Det var også næste dag at politiet ringede til mig. Jeg kan tydeligt huske at min far kom ind i stuen og fortalte mig, at politiet ville tale med mig. Mens jeg talte med dem slog min far hele tiden højtaleren til mens jeg slog den fra. Han ville selvfølgelig vide hvorfor politiet ville tale med HANS datter!
Det viste sig at fyren, som nikkede mig en skalle, havde været voldelig mod mange flere den aften. Han havde brækket næsen på i hvert fald én mere og havde slået flere i gulvet. Havde jeg dog bare vidst det inden jeg blandede mig!
Det blev behandlet som en voldssag og jeg blev indkaldt som vidne. Det skete imidlertid mere end et år efter, så det var begrænset hvad jeg kunne huske (og det var forøvrigt mens jeg arbejdede ved Jydsk Telefon. Det var MEGET pinligt at skulle bede sin arbejdsgiver om fri fordi jeg skulle møde i retten som vidne i en voldssag!). Da jeg kom til retten var jeg ret nervøs - jeg kunne jo ikke huske noget. Det viste sig da også at ham jeg sad og snakkede med udenfor retten var voldsmanden. Tsk tsk...!!!! Jeg ved ikke hvordan sagen mod ham endte, jeg kan ihvertfald ikke huske det nu.
Min næse havde i nogle år efter sagen en lille "brusk-bule" men den (altså bulen!) er med tiden helt forsvundet. Så jeg har heldigvis ingen synlige tegn på denne oplevelse, og det er i dag blot en sjov historie at tænke tilbage på :-)

Ekstra historie (skrevet rundt i kanten af layoutet):
Nå ja, så var der også klassefesten hos John. Jeg kan huske at vi fik grill-mad. Og jeg kan huske at Ninna og jeg drak Pernod - og så kan jeg ikke huske mere! Jeg vågnede simpelthen op næste dag og anede intet om hvordan jeg var kommet hjem. I løbet af de næste uger fandt jeg ud af at jeg havde mødt forskellige på min vej fra festen og bl.a. siddet bag på en cykel et stykke af vejen. Scary sådan helt at miste hukommelsen! Det samme skete for Ninna. Ingen af os har drukket Pernod siden!!!

3 kommentarer:

Anne sagde ...

Elsker simpelthen at du kan få så meget tekst på dine layouts! :) Desværre opdaterer min bloglines liste ikke din blog, så det er længe siden jeg har været forbi kan jeg se..

Charlotte Ravn sagde ...

Hihi Marianne din lille slagsbror...ehh søster ;)
Det ser fantastisk ud med teksten inden i cirklen!

Linda sagde ...

Ha ha ha... det lyder da til at der er fest i gaden når Marianne er der. Dejligt med sådanne historier at du får dem skrevet ned. Dine børn vil syntes det er vildt skægt at læse:0) Det ser rigtig godt ud den måde du har srevet teksten på.