mandag den 18. januar 2010

Ugens historie - uge 2

Vi har været i Rom i weekenden. Vi var alle 6 afsted og sikke en skøn tur vi havde. Jeg tog et ton af billeder og skal lige finde ud af hvordan jeg skal scrappe dem - traditionelt, hybrid eller digitalt? Måske som en fotobog? Skal ihvertfald ikke være et for stort og ambitiøst projekt, for så ved jeg at det aldrig bliver færdigt (ligesom de par sommerferie projekter jeg har liggende, ufærdige...!).

Ugens historie handler om vores juleaften 2009:


fotograferet med blitz - beklager, men det er eneste mulighed på denne tid af året!

Tekst:
Juleaften 2009 var der 3 mandler i vores ris ala mande. Årsag: Et lille juletræ var en del af bordpynten, og det ville jo se skørt ud med kun én gave under træet!!!
Jeg fandt ret hurtigt en mandel, som jeg gemte i min serviet. Kort tid efter havde også Mikkel & Michelle fundet en mandel. Pludselig havde Max også fundet én... Hm - så var vi oppe på 4 mandler. Hvorfor mon der pludselig var en ekstra mandel i? Havde det mon noget at gøre med Morfar, som var mistænkelig tæt på Max' tallerken med en ske, efter han havde været en tur i køkkenet?!!!

4 kommentarer:

Majer sagde ...

Haha en god historie du har fået scrappet :-) Kender kun alt får godt det med at have halve feriealbum liggende. Jeg er simpelthen holdt op med at gå igang med sådan nogle og scrapper bare de få billeder jeg har lyst til. Så er det slut med dårlig samvittighed ;-)

Marianne sagde ...

Fantastisk historie - og et rigtig flot LO :)

Anne sagde ...

Super at du har fået scrappet den historie.. Ham morfar er vist en værre en, alle børn burde have sådan en :)

Charlotte Ravn sagde ...

Dejligt at i havde en god tur til Rom.
Altså sikke noget snyderi med de mandler! Jeg glemmer aldrig det år min mor havde snydt og sørget for en ekstra til Mads og så fik han sørme også den anden.......og så var jeg sur ;) Barnlig? Hvem? Mig?