lørdag den 25. august 2007

Historien i historien (2)

Jeg er stor tilhænger af at fortælle meget mere, end billederne fortæller. Det kan man enten gøre indirekte (se her: http://ordetpaabordet.blogspot.com/2007/08/historien-i-historien.html).

Eller man kan gøre det direkte, som jeg har gjort her.

Jeg har valgt at skrive "...hvad billederne ikke fortæller er...". Og så har jeg ellers listet en masse ting som jeg tror det senere vil være sjovt for os at kunne huske (klik på billedet for at se det større):


Hvis du vil være med i min konkurrence skal du lægge et link i en kommentar her: http://ordetpaabordet.blogspot.com/2007/08/konkurrence-deadline-15-september.html

8 kommentarer:

Ragna sagde ...

Tak for ideen Marinne. Det er en fin måde at få mange informationer med nærmest som stikord. Billederne er så dajlige, at jeg allerede glæder mig til drengene bliver så store, at vi skal stå på sidelinien og heppe.

Karen aka lindse sagde ...

God ide! Jeg har en tendens til at vælge at papirscrappe de billeder der vækker følelser hos mig og så ender teksten altid med at blive sådan en slags "åh hvor jeg elsker dig" kliche hver gang :) Men på mine digi LOs går det lidt bedre med at fortælle historien..måske fordi det er mindre forpligtende? :) Tak igen for inspirationen!

Gurli Laursen sagde ...

Sikke et skønt LO - og en rigtig god idé til hvordan man får den anden del af historien med, - den der ikke ville være synlig, men meget værd at gemme på.

Charlotte Ravn sagde ...

Det blev bare super godt Marianne og du er altså bare super god til det med at få noget meningsfyldt tekst på dine layouts!

Else Slipsager Petersen sagde ...

Sikke en god måde at få alle de oplysninger med som ellers bare ville være blevet glemt. Super LO.

Linda sagde ...

Wauv Marianne - jeg ville ønske jeg var så god som dig til det med tekst. Om 10 år er det meget mere værd end noget uden tekst. Et kanont godt LO, meget inspirende....

charlotte sagde ...

Dejligt at læse så meget tekst på et LO! Og LOet er jo sprængfyldt med både gode billeder fra dagen og gode minder via journalingen. Flot er det i hvert fald!

Psssst... har du set, jeg har lavet mit bidrag til udfordringen "KLAR"?? Tag gerne et kig på min blog.

God weekend!

Majer sagde ...

Lækkert med alle de billeder du har fåeet med. Og så er det en rigtig god idé at lave sådan en tekst. Den skal nok vække glæde og smil om nogle år.