onsdag den 22. august 2007

Ord der glæder

Nogen gange skal der i virkeligheden så lidt til før man glæder andre. F.eks. har jeg lige opdaget, at jeg har fået 2 x den samme award:


Men ikke nok med det. De har også givet mig nogle skønne ord med på vejen:

Majer skrev: "...fordi vi har flere ting til fælles. Dels har vi begge heddet "MH72" :-)(Det var før jeg blev gift) og dels fordi vi begge lægger stor vægt på, at bruge scrapbooking som dokumentation for livets gang...."
(http://majersscrapbooking.blogspot.com/)


Signe skrev: fordi hun laver de lækreste LO's med super megen journaling på, som jeg selv er virkelig dårlig til at få med. Desuden er hun vildt struktureret og har altid det hele klar til pålimning når vi er til crop. Åhh jeg kunne lære meget af Marianne - You go girl!
(http://universalsine.blogspot.com/)


Så kan man da ikke andet end blive glad! TAK begge to :-)

Nu skal jeg så sende disse awards videre. Og selvfølgelig skal dem jeg giver dem til, også have nogle ord med på vejen. Hvem ved - måske vil mine ord også glæde dem?


Kirsten Gro: Fordi hun tager de fedeste billeder, som jeg aldrig bliver træt af at kigge på. Fordi hun skriver nogle skønne historier om Holger & Marie (selvom det godt nok er længe siden vi har hørt noget til dem...). Og fordi det er lykkes for mig at kravle ind i hendes hoved, mens jeg hvisker "tekst-tekst-tekst" :-)
http://kirstengro.blogspot.com/


Marianne: Fordi hun laver nogle virkelig flotte layouts. Og fordi hun er så dygtig til at få fortalt de små pudsige historier fra hverdagen...
http://thescrapcat.blogspot.com/


Gitte: Fordi hun tager nogle helt fantastiske billeder. Og så laver hun layouts som jeg kan kigge på igen & igen - og hele tiden opdage nye & spændende detaljer
http://www.gittesscrapbooking.blogspot.com/


Diana: Fordi hun er meget dygtig og til stor inspiration. Jeg er glad for at der er kommet gang i hendes blog igen :-) Og så fordi hun bor på djævle-øen. Men alligevel er sød & rar *LOL*
http://www.kaiserinde.blogspot.com/


Charlotte Ravn: Fordi hun er så dygtig, så dygtig. Men bare ikke altid ved det selv. Hun er til stor inspiration for mig... jeg har luret mange teknikker af hos hende :-) Og så stor-nyder jeg bare vores tirsdags-scrap-aftener!
http://ravndesign.blogspot.com/


Karen: Fordi hun laver de fedeste digitale layouts. Når hun laver noget er det nærmest umuligt at se om det er i papir eller lavet digitalt. Det er da for sejt! En skønne dag bliver jeg så inspireret, at jeg selv prøver det ;-)
http://lindse.dk/


Gurli: Fordi hun er helt vild kreativ og laver de flotteste ting. Fordi vi ligner hinanden på mange måder. Og fordi hun er skønt & sjovt selskab, når vi er til convention ;-)
http://oriondesign.blogspot.com/


Charlotte: Som jeg slet ikke kender ;-) Men som tydeligvis deler min kærlighed til ord. Det kan da kun gøre én glad!!!
http://www.charlottesscrapsbits.blogspot.com/


Ja - jeg ved det. Begrænsningens kunst og alt det der... Men med 2 awards til mig så må jeg vel nominere lidt ekstra - ikke?

7 kommentarer:

marianne sagde ...

Tillykke med nomineringerne. Denne her blog er altså også for fed!! Og tak for den nye til mig :o)

Knus M

charlotte sagde ...

Tillykke med den nye titel, som Rockin' Girl Blogger :-)

Og tusind tak for at du har nomineret mig! Ja, vi deler glæden ved ORD! Og jeg synes det er så cool du har lavet denne "ord-blog".

God dag til dig!

Karen sagde ...

Du rocker på den fede måde med TO nomineringer :) Jeg har din blog i min Google Reader og bliver konstant inspireret - jeg er glad for at du tog springet ind i blog verdenen! Tillykke tillykke! Og tak for dine ord om mig og min blog - rødmer helt :)

Linda sagde ...

Tillykke Marianne - du fortjener det med din dejlige blog. Og mig som har så svært ved tekst - der hjælper det bare at tænke på dig så ved man at DET SKAL MAN HAVE PÅ :-)

Kirsten Gro sagde ...

Til lykke med det! Det er fuldt fortjent for du laver nogle bragende gode LO.
Jeg er meget beæret over at modtage den - mange tak!

Gurli Laursen sagde ...

Tillykke med de yderst velfortjente "Rockin' Girl Blogger's" !

Og tusind tak fordi, du har sendt en videre til mig - jeg er helt beæret og sidder her med æblerøde kinder og føler mig som 7 år igen ;) - Og så håber jeg, vi snart kommer til at scrappe sammen, for du er bare SKØNT selskab på alle måder!

Diana sagde ...

Tak søde Marianne - sidder jo her med røde kinder. tak fordi du tænkte på mig :0)