lørdag den 29. september 2007

Giv et ord og få en TVH...

Jeg tænkte i morges hvad mit næste indlæg herinde skulle omhandle. Det er ikke så meget jeg får lavet til at lægge herind, og lidt skal der jo ske!

Så kom jeg til at tænke på hvor fedt jeg syntes det var, da jeg før sommeren vandt en RAK (random act of kindness) på dansk må det hedde noget i stil med en TVH - tilfældig venlig handling (!) .

Jeg besluttede derfor, at dén følelse måtte jeg give videre!

Derfor: Læg en kommentar til dette indlæg senest onsdag den 3. oktober. Så trækker jeg blandt alle kommentarer lod om en RAK/TVH.

TVH'en vil være en lille pakke af forskellige scrapbooking-ting...


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hvis du vil læse mere om den anden konkurrence jeg har i gang, så skal du kigge her:

Konkurrence-regler
Info om ordet
Læg dit ord-link her

17 kommentarer:

mizz_kitty aka Henriette sagde ...

Hej MH72.
Jeg vil da gerne komme i betragtning til en RAK/TVH. Har også siddet og kigget på nogle amerikanske sider, og det er meget oppe i tiden! Jeg synes faktisk det er en rigtig god idé, som jeg godt kunne finde på at have på min blog, når vi lige er kommet lidt mere på plads i vores nye lejlighed! Skal jo også på convention snart, så der har man jo mulighed for at gennemse sine ting og glæde en anden lidt!

Knus
Henriette

lam sagde ...

ej hvor sjovt hvis denne RAK ting kommer igang på de danske blogs. jeg har ligesom dig selv set det flere gange på de udenlandske.

dejlig blog du har her med vægt på ord.

charlotte sagde ...

TVH, ja det må det jo hedde på dansk! :-)
Jeg har gennem mine scrappetider modtaget nogen forskellige RAKs, og det er altså så hyggeligt at modtage en lille ting ... sådan bare fordi!
Jeg har også selv uddelt RAKs (på et norsk forum, jeg susede meget rundt på inden jeg fik min egen blog). Og jeg kan vældig godt li' konceptet!

Forresten - er ved at udarbejde et LO til din udfordring (sådan oppe i hovedet). :-)

God weekend!

Kirsten Gro sagde ...

Intet mindre end en genial ide!! Der er mange scrappere derude som måske ikke skriver så mange kommentarer, men tænker på andre med et eller andet. Jeg har lige (igen) været "ude for det" Der var en der sendte mig en kinerser"dims" sådan bare! Det er ikke første gang jeg har prøvet det. Så hvis jeg får den RAK/TVH så vil hun blive en af de første jeg vil give den til.

rnielsen79 sagde ...

Skøn ide med sådan en RAK/TVH. Jeg kigger forbi din side flere gange i ugen, og elsker dine små finurlige historier om de små herligt ting i en ellers travl hverdag med mand, børn og job. Som du allerede ved, synes jeg, du gør et stort arbejde med hensyn til konkurrencen.

Linda K. sagde ...

Synes det lyder som en genial ide. Jeg læser faktisk med, men er kun i perioder med tids-overskud god til det med kommentarerne!

Synes du har en fantastisk blog med dejlige ord!
:) Linda

Linda sagde ...

Marianne du ryster det bare ud af ærmet, det med de ord - og du ved jeg er vild med alle dine tekster. Jeg syntes det er en fantastisk ide' med en TVH.
Det varmer altid når der bliver lagt nogle kommetar på ens blog :-) Og din er jeg inde og titte til flere gange om ugen....

Mia sagde ...

Jeg vil også gerne påtænkes!!! Syntes det er en rigtig god ide...det må jeg vist også prøve på et tidspunkt!!!

Anne Bente sagde ...

jeg synes også det er en super god ide, og vil også gerne være med i din betragtning :)

jeg har lige som charlotte også været med til det på udenlandske forummer, og kan godt lide det at gøre en glad med en lille ting.

fortsat god weekend

Anne sagde ...

Hej Marianne,

Tak for rosen af mit LO! Synes da det kunne være rigtig sjovt hvis vi fik sådan noget TVH op at køre de danske/udenlandske blogs imellem! Godt initiativ!

Cowgirl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Cowgirl sagde ...

Det er jo næsten som filmen "Pay it forward" med Kevin Spacey...
Smuk tanke og fine ord. Det bliver skam holdt nøje øje med dine ord og hvordan de bruges. Jeg glæder mig til du finder HCAndersen frem og skriver: Geddebukkebenoverundergeneral-
krigskommandersergent....den mand er fantastisk med sine ord
glæder mig til at se hvem der vinder RAK/TVH

Else Slipsager Petersen sagde ...

Ih Marianne

Du er altid fuld af overraskelser, det er en rigtig sjov ide, og vil da selvfølgelig være med her. God måde at få mange kommentar på.

Men din blog er også vældig inspirerende og din indgang til scrap har fået mig til at bruge meget mere tekst på min LO.

Vi ses jo nok til convention

Majer sagde ...

Det der RAK/TVH er bare total nyt for mig :-) Spænden at se hvordan det udvikler sig i DK. Fedt at du har taget fat på det :-)

Christina / LaChris sagde ...

Drøn god idé ! Jeg "dyrker" det selv...nu er der så bare kommet et ORD på : TVH ! Tak for det :O)
Det er jo altid hyggeligt med en lille påskønnelse i postkassen...det burde vi måske gøre lidt oftere...

Sarah sagde ...

Det er en rigtig god ide med TVH... Har fulgt med på denne blog et stykke tid. Nu var det jo en oplagt mulighed for at skrive en lille hilsen. Havde selv tænkt at afholde en ligende ting på min blog når den fylder 1 år om et par uger...
(Er i fuld gang med et layout til din udfordring)

meltesen sagde ...

Super sød tanke - og meget spændt på, hvordan det udvikler sig.

Hvem ville ikke elske en sød dejlig overraskelse fra en, bare fordi vedkommende har lyst til det???