mandag den 10. september 2007

Ordene der udebliver...

I går sendte vi Michelle på 13 år afsted til Island. Hun er der med sin klasse. Der er ingen tvivl om at det på alle måder bliver en fantastisk oplevelse. Naturen, seværdighederne, oplevelserne & at være sammen med vennerne hun ville nok selv skrive det i omvendt rækkefølge.

MEN - hun har valgt at tage afsted uden mobiltelefon. Hun har fri sms i DK som vi betaler - alt andet skal hun selv betale. Og som datter af mig (jeg har tidligere arbejdet ved TDC) ved hun godt hvor dyrt det kan være med en mobil i udlandet. Hendes afskedsreplik var derfor: Jeg tager altså ikke mobilen med for så skal jeg bare betale for at modtage sms'er fra dig og far. Og det gider jeg altså ikke...

Jeg ved godt at vi forældre ofte driller de unge med at de ikke går nogen steder uden deres mobil. Men jeg må indrømme at det nok er MIG der har det værst med ikke at kunne sende hende de små beskeder, jeg ellers altid sender når hun ikke er hjemme: godnat eller har du haft en god dag? eller hvad har I lavet i dag? eller har du sovet godt?

Alle de små ORD man kan sms'e til hinanden og som efter min mening gør mobiltelefoner geniale...

Nå, forhåbentlig klarer jeg denne uge alligevel. Har fundet dette layout frem som jeg har lavet for lang tid siden. Det minder mig om dengang min nu store pige var lille og afhængig af mig :-)PS: Jeg kunne ikke lade være men skrev en lille hilsen som jeg lagde i hendes kuffert. Jeg tænkte at den må gøre det ud for alle de sms'er, jeg ikke kan sende til hende i denne uge! Håber hun bliver glad for og ikke for flov over en seddel fra hendes MOAAAR :-)

Deadline for min konkurrence er på lørdag den 15. september. Hvis du vil være med så læg et linktil dit værk i en kommentar her

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Hej Marianne,

sikke et flot LO! Hehe, nu har jeg jo ikke nogen "lille" pige selv, men jeg er nogens "lille" pige, og jeg ville have elsket en seddel i min kuffert - også i den alder!
Håber Michelle har en rigtig dejlig tur!!

Knus

Gurli Laursen sagde ...

Åh, den navlestreng - den er svær at slippe, men du gør det nu godt! Jeg er sikker på Michelle bliver rigtig glad for din lille seddel, omend hun måske ikke sender den rundt til fælles skue, for man er vel lidt sej og cool, når man er teenager; Dejligt LO med masser af dejlig tekst ;)

charlotte sagde ...

Jeg håber hun får en alletiders tur til Island! Og jeg forstår 100% at DU har behov for lige at skrive en enkelt SMS eller to .... vi er vel bare mødre! :-) Jeg ville have ELSKET at få en seddel i min kuffert dengang jeg bare skulle på lejrskole. Synes det er en sød tanke, som jeg håber hun bliver glad for!

Flot LO du har lavet!

Linda sagde ...

Hvor fantastisk at få lov til at komme til Island, det er der ikke mange klasser der kommer. Inden du ser dig om er hun hjemme igen og tro mig hun bliver oven ud lykkelig og din lille seddel :-)
Som altid nogle et rigtig flot LO.

MULTISCRAP sagde ...

Nej hvor sjovt at læse din tekst til LO'et. Vi ventede selv vores første barn og fik fortalt nyheden til familien i december 93 og Elisabeth er så født på Grindsted sygehus d. 17 juni 1994 - så jeg er også teen-age ramt.... Det er altså ikke til at fatte at de bliver store så hurtigt !!

Håber at din datter har en rigtig skøn tur med skolen og moren kan klare det også !!

Hilsen fra Iben