søndag den 9. marts 2008

A card for Lois

Jeg har nu sendt mit kort afsted til Lois - jeg håber det vækker glæde hos hende:


Det var en stor udfordring for mig at lave kortet. Dels laver jeg aldrig kort, dels var jeg så "letsindig" at spørge Wilna om der var nogle ting jeg kunne inkludere i kortet, som ville vække ekstra glæde hos Lois.

Svaret var:

Hun elsker lilla - og det gør jeg ikke, så jeg har absolut intet lilla papir - heldigvis hjalp Susanne mig ud af dén knibe. Tak Susanne!

Hendes yndlings Scripture er Psalm 34 - øhm, her må jeg jo indrømme, at dét er et område jeg ved meget lidt om (jeg ved ikke engang hvordan jeg oversætter det til dansk!). Heldigvis kan man søge den slags frem på Google!!!

Så jeg søgte flere versioner (ja for det viste sig selvfølgelig, at der var forskellige versioner - hvor ordene godt nok kun variede lidt... men de varierede!) af "Psalm 34" frem, og så valgte jeg den udgave som var der flest gange. Jeg håber jeg har valgt rigtigt!!!


Jeg håber at kortet sammen med alle de andre kort (der er sendt over 100 til hende!) vil vække glæde...

4 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Charlotte Ravn sagde ...

Weeee du er da go' til at lave kort Marianne! Det blev jo super flot, til trods for din hade farve og det religiøse islæt! Det bliver hun helt sikkert glad for!

Karin sagde ...

Hold da op, ja kort kan du også lave :-) Jeg tror nu på at det har taget mindst lige så lang tid, som det tar mig at male et stempel...
;-) men man hygger sig jo, ik?

Susanne Meltesen sagde ...

Det er blevet super-godt, dit kort. Til trods for den latterlige farve (... som du nu er sluppet helt godt af sted med)