fredag den 21. marts 2008

Fotostop og nyt galleri

Det er sjældent jeg laver dobbelt layout, men jeg havde en masse billeder fra en togtur i 1999, så jeg besluttede, at der skulle et dobbelt layout til!

Det var en uges togtur min Onkel John havde inviteret os med på. Han er hard-core togfan... og det var de øvrige deltagere også! Så udover at se en masse fantastisk natur så lærte vi også om FOTO-STOP....

Et FOTO-STOP det er når toget standser et flot sted. Alle står ud. Toget kører et godt stykke tilbage. Kører derefter frem i fuld fart. Og SÅ tager alle tog-entusiasterne billeder af toget der kører i fuld fart!!! (os der ikke var så fascineret af tog nød bare at få lidt frisk luft!!!)

Jeg valgte nogle få billeder ud og punchede dem alle runde. Jeg gjorde det samme med teksten. Bagefter syede jeg streger fra de billeder og tekst der passede sammen:Da jeg havde lavet layoutet syntes jeg der manglede lidt baggrundstekst. Dels om min onkel (som børnene ikke kender så godt) og dels om vores oplevelser med tog-entusiasterne. Derfor har jeg skrevet en tekst hele vejen rundt om begge layuts. Teksten er ikke nem at læse (man skal dreje layoutet) men det gør ikke så meget - for det er ikke tekst der er nødvendigt for at "forstå" layoutet...


Og så har jeg været lidt kreativ herhjemme. Havde en væg ved trappen hvor jeg gerne ville have nogle billeder op. Jeg havde en idé om en masse små rammer, men jeg kunne næsten ikke overskue at få dem købt, malet og hængt op (livet er hårdt!!!).

Derfor skrev jeg i stedet billederne ud og laminerede dem (det skal være kold-laminering... ellers ødelægges billederne). Billederne er alle skrevet ud i sort/hvid, i samme størrelse og alle med en sort ramme.

Jeg har sat billederne om med "tyggegummi", så jeg kan nemt skifte dem ud. Min plan er at der skal flere billeder op på et tidspunkt...


14 kommentarer:

Karin sagde ...

God idé med alle de fotos.. er selv i gang med et juleLO med 24 billeder :-S
Det er alle tiders idé med billederne på væggen, og at de kan skiftes ud med tiden. Jeg har en ane-væg her lige overfor mig, og der er alle mulige og umulige rammer... også lidt sjovt ;-)

netti sagde ...

Superflot dobbeltlayout du har lavet. Og en rigtig god ide med alle de runde billeder med teksten til. Det er så flot lavet.
Smart idé med væggen men hold lige øje med selve vægen. Nu ved jeg ikke hvad den er lavet af men jeg har selv prøvet at hænge plastik op på min datters væg og der kom sorte pletter/plamager under. Bare lige et tip så vægen ikke bliver ødelagt som vores :o)
God påske.

Dorit sagde ...

Nej, en dejlig onkel af have, tænk at være så tog-nørdet. Det er egentlig en transport jeg godt kunne tænke mig, der findes utrolig mange flotte togruter i verden, så det er faktisk bare med at få bestilt billet.
God idé med billedvæggen, har selv en væg der kunne trænge til lidt "opmuntring".

Betina Olesen sagde ...

Sikken en god ide...ja begge 2 da...
Utroigt at du kan have så mange billeder og journaling, og at der så stadig er "ro og orden" over det ;.) Det ser rigtig godt ud....

Hygge fra Betina

Linda sagde ...

Sikke meget du har fået med på det dobbelt LO - både tekst og billeder en kanon ide' Dine billeder på væggen er også flotte :-)

Kom så igang sagde ...

jeg synes det er en god ide med det dobbelt layout og cirkeller Tak fordi du kigge ind på min blog.

Kom så igang sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Susanne Meltesen sagde ...

Det er virkelig et lækkert LO, du har fået lavet. Det er en sk*de go' måde at få brugt så mange billeder på.

Og så er den væg jo helt fantastisk!!! En vildt fed idé - mon ikke, jeg liiige skulle låne den en dag???

Shakadal sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Charlotte Ravn sagde ...

Det blev så lækkert det Lo! Super ide med galleri væggen og smart fundet på, at laminere billederne.... nu det var for uoverskueligt, at skulle male rammer hihi!

troll13 sagde ...

Super flot dobbelt LO, supper god id'e med alle de runde cirkler, det ser bare kanon godt ud.
Flot med din billedevæg, jeg fik for nogle år siden min mand til at hænge nogle lange billedehylder op, på en hel væg, så kan jeg rykke rundt som jeg vil og skifte ud. Men det er ret smart det du har lavet ;o)

Sine sagde ...

Hvor er det en god idé med de lamineringer og snottet.. Jeg har selv tumlet lidt med samme idé, men heller ikke kunnet overskue ophængningen.. :D

Cowgirl sagde ...

Fantastisk ide med de billeder - giver ny mening i en gang hvor ungerne altid sætter fedtfingre på væggen på vej op - nu holder de måske nallerne ind til kroppen hvis jeg hænger billeder op. Foto-stop - nej hvor jeg grinede - gør man virkelig det ??? Hvor morsomt !!!

lam sagde ...

Superflot dobbeltlayout du har lavet. genial ide med de runde billeder og tekst