torsdag den 13. marts 2008

Som her i virkeligheden ser ud...

Jeg går jo ind for at man ikke altid kun skal scrappe de lykkelige stunder hvor alle smiler, tingene skinner, alt er ryddet op og poleret...

Og nej - vores hus ser ikke altid perfekt ud! Vi er en familie på 2 voksne, 4 børn og 1 hund... og det kan man tit se på vores hus :-)13 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Fantastisk modigt LO. Om jeg kender situationen naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj....da

Linda sagde ...

Hvor har du da ret Marianne, det er jo den virkelige verden. Jeg kan rigtig godt lide måden du har sat dine foto på og så den lange tekst for neden.

netti sagde ...

Superfedt layout og modigt :o) Tror de fleste hjem ser sådan ud på eet eller andet tidspunkt.

Karin sagde ...

Marianne, jeg kender altså ingen som dig, der har kameraet fremme til alting. Det er en super idé, og vi har det jo sikkert, næsten, alle sammen sådan hjemme. Hi hi den med toiletrullen er bare fin
;-)

Mutte sagde ...

Super ide, ja uventede gæster kommer ALDRIG når huset er helt i tip top orden.Jeg kan godt lide dine altid gode historier. Rigtig god weekend til dig.

Susanne Meltesen sagde ...

Hvor blev jeg lettet, da jeg så det. Det kunne være hér. Befriende at se, at det kan se sådan ud andre steder også... ;o)

Skønt lay-out - og du er knald go' til at finde de sjoveste vinkler i din hverdag. Super...

charlotte sagde ...

Arj hvor godt! Alle må da genkende de billeder du har brugt til LOet! Sådan kan der altså og se ud her!! Jeg synes det er et FEDT LO, der fortæller en hel masse om en travl familie. Og den knappebord er da for sej! Elsker også måden du har placeret billederne!! :-)

Majer sagde ...

Jeg har lige set et interview med Majse Njor i morgen tv. Hun er kvinden der skriver klummer om usikkerhed, lavt selvværd, om ikke at slå til osv. Og hun gør det bare så godt og med den skønneste humor.
Så kommer jeg lige herind bagefter og du giver mig lige det sidste pift i retning af "at jeg Heldigvis er som de fleste andre kvinder"... du har bare formet det i billeder for mig... skønt når man nu er visuel minded som mig :-) Tak for det, Marianne... du er dagens helt :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Lækkert LO! Du er altså bare så genial til at finde på scrappe emner! Pyh nu behøver jeg ikke svede, når i kommer om tirsdagen og jeg ikke lige har nået, at sende den "hvide tornado" rundt i huset LOL

Anne Thormose sagde ...

Nøj, har du været forbi mit hjem og tage billeder, og så ikke en gang sagt hej?! ;o)
Skønt layout, som jeg er sikker på, skal liftes snarest - med næsten de samme billeder....

Kirsten Gro sagde ...

Marianne for pokker!!Genialt simpelthen. Elsker specielt det foto med toiletrullen :-) Ja selvfølgelig roder det da, men i er mange. Hos mig kan der ud som hos dig og jeg bor alene GULP!

linda.k sagde ...

Tak fordi du deler dit fantastiske LO med os, og endnu mere tak fordi du deler disse BILLEDER med os! Jeg bliver glad helt ned i maven når jeg ser at jeg ikke er "alene" om sådanne billeder - for disse kunne lige så godt være taget hjemme hos mig!

troll13 sagde ...

Superfedt LO, det er der vist ingen der kan sige sig helt fri for, fedt, fedt.